Hos lpmathiasen bruger vi cookies til at forbedre din browsingoplevelse, analysere websteds trafik og forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Vores cookies er nødvendige for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores websted.

Intet behov for prætentioner

Jeg er ikke den ophøjede ekspert, der styrer en moderne og fremadstormende gazellevirksomhed.

Ved etableringen af lpmathiasen, besluttede jeg mig for, at denne virksomhed skulle være mit fristed; stedet, hvor jeg kunne bruge mine evner til at hjælpe andre.

Kundens behov i centrum

Som virksomhed tager lpmathiasen udgangspunkt i det traditionelle håndværksmesters principper. Du, som kunde, har et behov, og du henvender dig til mig for at få dette behov opfyldt. Vi samarbejder om at finde den rette løsning for dig, og jeg leverer denne løsning med den højeste mulige kvalitet inden for håndværket.

Pris og kvalitet

Jeg har bevidst valgt at sætte mine priser lavt. Dette gør det muligt for mig at levere et produkt, jeg kan være stolt af, og det sikrer, at du som kunde stadig får en pris, der kan konkurrere med de fleste billigere services på markedet.

Stolthed over håndværket

For mig er den afgørende faktor ikke bare at fuldføre en opgave, men at gøre det med stolthed. Jeg mener, at kvalitet kommer i første række, og jeg stræber altid efter at levere et produkt, der ikke kun opfylder dine behov, men som også afspejler den høje standard, jeg sætter for mit eget arbejde.

Venligst

Lars Mathiasen

Stacks Image 1059

Min Addresse

Lars Mathiasen
Frisenborgparken 186
DK7430 Ikast
Denmark